Clash of Clans Strateji nasıl yapılır ?

Etiketler: , , , , ,

Clash of Clans oynanırken nasıl strateji yapılacağını anlatmaya çalışacağım. İlk hedefiniz saldırı degil savunmadır savunmanızı devamlı güçlendirmenizdir, Savunmanın en önemli binası köy binasıdır. köy binası giderse savaşı kaybetmişsiniz demektir. köy binasının etrafına savunma araçlarını yerleştiriniz. genellikle savunmayı güçlendirmek icin cogu kişi ilk olarak duvarı güçlendiriyor. Ama bu olmamalı ilk olarak topları,okçu kulelerini güçlendirmeniz gerekli, havan topu en etki savunma aracıdır. Hava savunmasıda çok önemlidir, havadan gelen saldırılar sadece okçu kuleleri ve hava savunmasiyla karşı koyulabilir, bazen hava savunması olmayınca ve okçu kuleleri zayıf olunca sadece 3-4 balonla köyünüzü yerle bir edilebiliyor.

Savunmayı önce silahlarla sonra duvarla güçlendirebilirsiniz. Savunmanın diğer bir aracıda klan kulesi genellikle saldırılarda kullanılır aslında kullanılması da gerekli, ancak savaş bittikten sonra klan kalesini tekrar doldurmanız ve herhangi bir saldırı durumunda klan’daki askerler savunmaya yardımcı olabiliyor. Saldırı icin kışla ve ordu kampını büyütmeniz gerekli, ve güçlü asker üretmeniz gerekli askerlerinizin seviyelerini fırsat buldukça artırmaya çalışın.

Size tavsiyem 8-10 dereceye gelmeden saldırı yapmayınız, savunmaya odaklanın.Bol GanimetLi Gunler.. Yorumlariniz ile Savunma Ve Savaşma strateji Paylaşalim Lutfen.. iyi Oyunlar

(Gelecek yorumlara göre konu güncellenebilir.)

0 yorum :

Yorum Gönder