Altin Deposu Gold Storage

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ALTIN DEPOSU
Altın depoları, altın madeninde biriken altınları ve savaşlarda alacağınız ganimet altınları depolamanızı sağlar. Bir altın deposu son seviyeye kadar yükseltildiğinde en fazla 2.000.000 altın depolayabilir. Altın depoları, diğer birimlerin aksine yükseltme işleminde işlevini kaybetmez.

Altın depolarını, köy binası seviyenize göre tam olarak yükselttiğinizde veya saldırganın köy binası sizin binanızdan 2 veya 3 kat yüksek olduğunda görsel açıdan depolar boş gibi görünebilir. Bu durum, saldırganın tüm altını toplayıcılarda zannetmesine sebep olur. Sonradan altınların depolarda olduğunu fark edecek olan saldırgan, depolara ulaşmak için yeterli askeri kalmamasına sebep olur.

Sizin köy binanız ile eşit olan bir saldırgana, ne kadar çok ganimetiniz olursa olsun, depo sayısı fark etmeksizin en fazla 198.000 altın verebilir. Bu oyunun dengesi için belirlenmiş bir tavan ganimet değeridir. Peki en fazla bir savaştan bu kadar mı alabilirim diyenleri duyar gibiyiz :) Tabiki hayır, toplayıcılar dolu ve toplanmamış olduğunda, depolardaki ganimet hariç toplayıcıların tanesinden 75.000 altın alabilirsiniz. Bir köyden en fazla alınabilecek ganimet değerini açıklayalım :)  (1.447.000 altın) Ne kadar çekici duruyor değil mi?

0 yorum :

Yorum Gönder