VALKYRIE

Etiketler: , , , , , , , , ,

VALKYRIE
Valkyrie savaşçı kız, clash of clans tarihinde en az üretilen ve kullanılan askerdir diyebiliriz. Bunun farkında olan supercell son zamanlardaki güncellemelerde valkyrie üretim maliyetini azaltmış, hasar puanını ise yükseltmiştir. Buna rağmen maalesef hala çok fazla tercih edilmemektedir.

Savunma Stratejisi
Valkyrieleri, klan kalesinde savunma için tutmak akıllıca bir fikirdir. Çünkü valkyrielerin hasar puanları oldukça yüksektir. Klan kalesinden çıktıklarında üzerinde yıldırım büyüsü atılsa dahi çok fazla hasar almaz ve savunmaya devam eder.

Saldırı Stratejisi
Valkyrie saldırıda kullanmanın mantıklı yönlerinden biriside, barbar kral veya okçu kraliçeyi, köyün dışına çektiğinizde valkyrieleri bırakarak, birkaç darbede kahramanları bayıltabilirsiniz. Bir diğer stratejik yöntem ise klan kalesinden çıkan askerlerin üzerine valkyrie göndermektir. Alan tesirli vuruşu ile klan kalesinden çıkan savunma birimlerini kolayca yok edebilirsiniz.

Valkyrie savaşçı kız, clash of clans tarihinde en az üretilen ve kullanılan askerdir diyebiliriz. Çok fazla tercih edilmemektedir

0 yorum :

Yorum Gönder