Clash of Clans Oyunu Android' e Geldi

Etiketler: , , , , ,

Clash of Clans Oyunu Android'e Geldi
Supercell firmasının sevilen online oyunu Clash of Clans, iOS platformunun ardından Android'e de geldi. Oyunun ayrıntıları ve indirme linki haberimizde.
Geçtiğimiz yılın Haziran ayında iOS kullanıcıları için sunulan ve sürekli güncellenerek yeni bölümlerin eklendiği online strateji mobil platform oyunu Clash of Clans, uzun bir aradan sonra Android kullanıcılarıyla da buluştu. Supercell firmasının geliştirmiş olduğu ve milyonların oynadığı Clash of Clans, mobil strateji oyunlarının bir fenomeni olarak gösteriliyor.
Türkçe dil seçeneğinin bulunduğu oyunda, kendi klanınızı oluşturabilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve düşmanlara karşı birlikte savaşabilirsiniz. Free to play yani ücretsiz olarak sunulan Clash of Clans'ta, uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak ordunuzu güçlendirebilirsiniz.

Strateji türündeki oyunları seviyorsanız mobil platformun fenomeni haline gelmiş Clash of Clans'ı Android cihazlarınızda denemenizi tavsiye ediyoruz.
Clash of Clans'ı Android için ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.
Gelen Aramalar ; clash of clans android indir clash of clans android icin varmi clash of clans android var mı clash of clans android ne zaman gelecek clash of clans hile clash of clans indir clash of clans oyna google play store clash of clans

1 yorum :

  1. Unknown dedi ki... :

    rar şifresi ve paralı bu galiba

Yorum Gönder