Dalkavuk / Minion

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Dalkavuk / Minion
Dalkavuklar, hızlı, ucuz ve nispeten zayıf bir uçan birimidir. Görünüşü, keskin kısır pençeleri ve kauçuk benzeri eldiven ile büyük boynuzları, güdük kanatları ve büyük elleri ile uçan yaratık şeklindedir.

Dalkavuklar, izbe kışlada eğitilebilmektedir. Saldırırken koyu kara iksir tükürürler. Top atar, havan topu gibi birimler dalkavukları vuramazlar ancak, hava savunması, okçu kuleleri, balon bombasına karşı çok savunmasızlardır.

Savunma Stratejisi
Dalkavuklar tarafından köyünüze baskın yapıldığında alacağınız önlemler çok önemlidir. Köyünüzün iç kısımlarına belirli aralıklar ile hava bombalarını akıllıca yerleştirmeniz tavsiye edilir. Köyün dış kısmına yerleştirilen hava bombaları birkaç dalkavuk bırakılarak yok edilebilir. Unutmayın ki hava bombaları alan tesirlidir ve 10′larca dalkavuğu tek seferde öldürebilir.

Bir diğer tavsiye ise köy binanızın izin verdiği ölçüde hava savunmalarını geliştirmiş olmanızdır. Dalkavuklar, hava savunmasına çok dayanıksızlardır. Havadaki birimleri hedef alabilen x-topu, sihirbaz kulesi ve okçu kuleleri ise dalkavuklar için yeterince tehlikelidir.

Saldırı Stratejisi
Dalkavuklar, kara iksirle üretilirler ancak ciddi anlamda ucuzdur. Birkaç saldırıda alacağınız kara iksir ganimeti ile sürü halinde dalkavuk üretebilirsiniz. Dalkavuk ile saldırı yapmayı planlıyorsanız önden bir kaç balon veya ejderha göndermenizi tavsiye ederiz. Böylece hava bombaları tuzaklarına yakalanmayan dalkavuklar ile savaşı rahat bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Dalkavuklar ile kupa kazanmak için saldırıyorsanız, birkaç dev veya ejderha göndererek savunmayı meşgul edebilir, diğer birimleri dalkavuk sürüsü ile yok ederek %50′yi kısa sürede yapabilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise kara birimleri ile normal saldırılarınıza devam edebilir, havadaki birimleri, vurabilecek birimleri yok ettikten sonra kalan birimleri yok etmek için dalkavukları gönderebilirsiniz.

Top atar, havan topu gibi birimler dalkavukları vuramazlar ancak, hava savunması, okçu kuleleri, balon bombasına karşı çok savunmasızlardır..


0 yorum :

Yorum Gönder