SIHIRBAZ KULESI Wizard Tower

Etiketler: , , , , , , , , , ,

SIHIRBAZ KULESI - Wizard Tower
Sihirbaz kulesi, alan tesirli vuruşu ile düşmanlara karşı büyük tehdit oluşturmaktadır. Top atar veya okçu kulesi, tek bir birime değil 4 karelik alanın içinde yer alan tüm birimleri tek seferde vurur. Okçu veya barbardan oluşan ve bir arada yer alan 10 ayrı askeri aynı anda öldürebilir. Sihirbaz kulesi yerdeki ve havadaki birimleri hedef alabilir, ateş menzili top atar ve okçu kulelerinden daha kısadır.

Savunma Stratejisi
Sihirbaz kulesini mümkün olduğunca yok edilmesi zaman alan güçlü birimlerin yakınına konuşlandırmak mantıklıdır. Örneğin, klan kalesinin ve ana binanızın hasar puanları oldukça yüksektir. Bir asker ordusu, yok edilmesi zaman alan birimlere saldırırken, sihirbaz kulesi birkaç vuruşta birden fazla askeri aynı anda yok edebilir.

Sihirbaz kulelerini iksir veya altın depolarının yakınlarına konuşlandırabilirsiniz. Böylece depolarınızı goblin ordularına karşı kolayca savunabilirsiniz

Saldırma Strateji
Sihirbaz kuleleri, birarada bulunan birden çok askeri vurabileceğinden dolayı, askeri dağıtarak (serpiştirerek) bırakmanızda fayda var. Doğru dağıtılan bir asker ordusu olduğunda sihirbaz kulesi, 5 adet yan yana duran okçu yerine tek bir devi hedef alabilir, güçlü bir birimi öldürmesi daha çok zaman alacağından savunma etkisi azalır.

Sihirbaz kulesi yerdeki ve havadaki birimleri hedef alabilir, ateş menzili top atar ve okçu kulelerinden daha kısadır..

0 yorum :

Yorum Gönder