Gizli Tesla Hidden Tesla

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Gizli Tesla - Hidden Tesla
Gizli tesla, düşman 6 kare mesafe kadar yaklaşana kadar gözükmeyen, pekkalar üzerinde 2 kat etkisi olan bir savunma birimidir. Hem yer hemde hava birimlerini vurabilir.  Gizli tesla, köy binanız 7. seviye olduğunda açılır ve 7. seviye köy binanız size gizli teslalarınızı 3. seviyeye kadar yükseltmenize izin verir.

Gizli tesla, yaklaşan tehlike için alınan bir önlemdir, yani 8. seviye köy binasında açılan pekka birimi için favori önlemdir. 8. seviye köy binanız olduğunda, 3. bir tesla yapmanıza izin verilir ve 6. seviyeye kadar yükseltme hakkınız vardır.  Yükseltmeleri zamanında yapan oyuncular, çoklu pekka saldırılarında ciddi bir savunma gerçekleştirirler.

Savunma Stratejisi
Gizli teslanın en büyük avantajı gizli olması ve pekka birimlerine karşı 2 kat hasar vermesidir. Doğru yerleştirilen gizli teslalar savaşın sonucunu değiştirebilir. Savunmada dikkat edilmesi gereken ise, 2×2 kare alanı kadar yer kapladığından ve duvarla 2×2 alanı içinde boşluk görüldüğünde çabuk tahmin edilen bir birimdir. Tesla birimini 3×3 boşluktan fazla bir duvar boşluğuna yerleştirirseniz, direk savunma birimlerinin arasında asker bırakılabilir duruma getirebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalısınız.

Saldırma Stratejisi
Saldırmadan önce gizli teslanın bulunabileceği alanları belirlemeye çalışın. 2×2 ile cevrelenmiş duvarlar görürseniz, bu alanlarda gizli tesla olması ihtimali yüksekltir. Gizli teslanın 7. seviye köy binasında açıldığını ise unutmamak gerek.

Bazı kişiler 2×2 duvarla çevrelenmiş alanlar yaparlar, ancak teslaları farklı alanlara konumladırabilir, bir dev ordusunu plansız şekilde üzerine çekebilir. Bu gibi durumlarda, asker grupları yerine dağınık asker göndermek mantıklıdır. Bu yerleşim şeklinin asıl sebebi, gizli teslayı feda ederek önlerine yerleştirilen tuzaklara birimleri çekmek olacaktır.

Bir kişi size saldırmış ise ve intikam almayı planlıyorsanız daha şanslısınızdır. Düşmanınızın köyünü ziyaret edin. Köyde gezinen kızlar, arasıra teslaların yanına gider ve alkışlarlar :) bu durumda nerede gizli tesla var kolayca tespit edebilirsiniz.

Gizli tesla, düşman 6 kare mesafe kadar yakılaşana kadar gözükmeyen, pekkalar üzerinde 2 kat etkisi olan bir savunma birimidir..

0 yorum :

Yorum Gönder