Hava Savunması Air Defense

Etiketler: , , , , , , , , , ,

 Hava Savunması Air Defense
Clash of clans oyununda hava savunması çok önemlidir. Okçu kulesi, sihirbaz kulesi her ne kadar havadan gelen saldırılar için savunma yapabilsede hava savunmasında çok etkili değildir. Hava savunma birimi ile havadan gelen saldırgan birimlere çok ciddi zarar verebilirsiniz.

Clash of clans oyununda genelde 40. ve 50. seviyeler arası dev ve ardından gelen şifacı ile toplu yıkım saldırılarına maruz kalırsınız. 50. ve 60. seviye arasında ejderhalar ve sonrasında ise 20 – 30 adet balondan oluşan yoğun hava saldırılarına maruz kalırsınız. Bu gibi saldırılarda eliniz kolunuz bağlı bir şekilde seyretmemek için hava savunmanızı, köy binasının izin verdiği en üst seviyede tutmaya özen gösteriniz.

Savunma Stratejisi
Hava savunması ile havadan gelen saldırgan birimlere ciddi hasar verebilirsiniz. Örneğin, şifacı ile desteklenmiş dev veya golem saldırılarında, şifacılar birimleri devamlı iyileştirecek, ölmeyen saldırganlar köyünüzü yerle bir edecektir.

8. Seviye köy binanız olduğunda 3 adet hava savunma birimi yapabilecek duruma gelirsiniz. Bu seviyede, üçgen bir biçimde köyünüzün ortasında yer alan köy binanıza yakın yerlere konuşlandırmanızı tavsiye ederiz. Hava birimlerini yoğun şekilde kullanan saldırganlar, öncelikle hava savunmanızı yok etmek isteyeceklerdir.

Hava savunma birimlerini mümkün olduğunca 3 set duvar arkasında tutmaya özen gösteriniz. Köy şekliniz itibariyle, çok fazla orta tarafta kalan hava birimleri olduğunda, dış bölgelere hava mayını ve uçan balon tuzakları kurmanızı tavsiye ederiz.

Hava savunmalarının yerdeki birimlere ateş edemeyeceğini hatırlatmamıza gerek yok sanırım :)

Saldırma Stratejisi
Hava savunması, yerdeki birimlerden gelecek saldırılara açıktır. Saldırmayı planladığınız köyün hava savunma birimleri dış tarafa yakın olduğunda, önce bu hava birimlerini yok etmenizi sonra havadan ejderha, dalkavuk ve balonlar ile saldırmanızı öneririz.

Hava savunma birimi ile havadan gelen saldırgan birimlere çok ciddi zarar verebilirsiniz..

0 yorum :

Yorum Gönder