Clash Of Clans Dil Seçimi Hilesi - Hack

Etiketler: , , , , , ,

Clash Of Clans Dil Seçimi Hilesi

Evet arkadaşlar tekrar merhaba şimdi size bu oyunun ufak bi ipucunu göstericem
Biliyoruz ki ayarlarda dil seçimi var biz hep türkçe oynuyoruz (çoğumuz) ancak o dil seçimlerine göre saat farkları mevcut mesela italyayı seçtik örnek veriyorum italya 5 saat geri mesela saat sabah 10 da 11de girdikmi oyuna italyanca yapıyoruz dili ve italyada saat daha sabah 5-6 olduğu için gelen rakipler uykuda oluyor :D.Bu sırada bizde gelen iksir ve altını goblinlerle topluyoruz.Her ülke için geçerli arkadaşlar tek gerekli olan saat farklarını kontrol etmeniz lazım.

Yardımcı bi link veriyim.

http://www.saatkac.com/saat_farki.php
Bu siteden saat farklarını öğrenebilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar,iyi oyunlar.Bol GanimetLer..) YorumLarinizi Eksik etmeyin Lutfen..

2 yorum :

  1. Adsız dedi ki... :

    clash of clans için hiç bir hile veya hack mumkun değildir, yukarda yazdığınız saat ayarlarının faydsı yok, onlnie tarih ve saat zaten sistem tarafından belli oluyor, ip adresinizi değiştirdiğinizi farzedelim, saati de ip adresle aynı ayarlayın, dili de ona göre değiştirin, yine faydası yok. clash of clans oyunu içinde kendine ait database i olan ve sürekli bilgilerinizi kaydeden bir sisteme sahiptir. jailbrake ile oyunun içeriğini değiştirip gem almak mümkün, ancak bu yanlızca 30 saniye sürüyor, ve yapılan tüm değişiklikler tekrardan silinip eski haline oyun geri dönüyor. anlıkyacağınız herşey clash of clans server lerinin elinde. varsa serverlarine karşı bir hile ozaman hack olayı gerçekleşir, ama bu şekilde hiç bir sonuç vermez.

  1. Unknown dedi ki... :

    Japonyayı seçtiğinizde oyunun sadece dili japonca oluyor. Japonyanın serverine bağlanmıyor. En basit testi kupalardan en yüksek kupayı görmeyi tıkladığınızda yerel bölümde yine TR yazdığını göreceksinizki bu sizin türkiye serverinde olduğunuzu belirtiyor. Eğer japonca servere bağlı olsaydınız oranın yerel oyuncularını gösterirdi. Düz mantık :) kolay gelsin

Yorum Gönder