Savunma Cannon Top atar

Etiketler: , , , , , , , , ,

TOP ATAR
Top atarlar clash of clans oyununun ilk savunma birimidir. İlk seviyelerde maliyet açısından ucuz ve süre açısından oldukça kısadır.

Savunma Stratejisi
Duvarların arkasında duran top atarların duvar yıkıcılar için caydırıcı etkisi vardır. Bir çok seviyedeki duvar yıkıcılarını tek vuruşda öldürür. Bir kaç top atar bir araya geldiğinde, grup halinde yapılan dev saldırılarında devlerin canını yakar. İlerleyen seviyelerde açılacak olan sihirbaz kulesini stratejinin bir parçası olarak düşünürsek, devler top atarla uğraşırken sihirbaz kulesi ile çoklu dev grubunu daha hızlı öldürmek mümkündür.

Saldırı Stratejisi
Top atarları bir barbar grubu veya okçu grubu ile yok edebilirsiniz. Ancak top atarlar havadaki uçan birimlere ateş edemediği için hava savunması olmadığı veya önceden yok edildiği savaşlarda balon, dalkavuk, ejderha gibi uçan varlıklar tarafından kolayca yok edilebilirler.

Top atarlar savunma için çok uygundur. Ateş gücü artırmak için top atarları yükseltmelisiniz, yüksetme sırasıda savunma birimlerinin ateş edemeyceği unutmayın!

0 yorum :

Yorum Gönder