OKÇU KULESI Archer Tower

Etiketler: , , , , , , ,

OKÇU KULESI
Okçu kuleleri, hem yer hem havadan gelen saldırıları hedef alabilme özelliğine sahip olup, top atarın ateş menziline göre daha uzun bir menzile sahiptir. Çok yönlü ateş eden okçu kulelerinin başlangıçta üretim maliyetleri ve üretim süreleri oldukça düşüktür, ancak üretim süreleri diğer birimler göz önünde bulundurulduğunda 6. seviyeden sonra ciddi olarak artmaktadır.

Savunma Stratejisi
Okçu kulelerinin atış menzili yüksek olduğundan, hava ve yerdeki her iki türde birimleri hedef alabildiğinden dolayı köyün dış çevresine yakın yerlere yerleştirmek daha akıllıca bir fikirdir. Genelde köyün dış bölgelerinde yer alan altın ve iksir toplayıcılara yapılan goblin saldırılarında caydırıcı etkisi vardır.

Okçu kulelerinin yerleşiminde aralık olarak yine bir okçu kulesi menzili kadar boşluk bırakmak daha mantıklıdır. Boşluklar arasına top atar yerleştirilmesi önerilir. Üretim süreleri daha uzun olduğundan dolayı, top atarlardan daha öncelikli olarak okçu kulelerinin seviyesini yükseltmenizi tavsiye ederiz.

Saldırı Stratejisi
Okçu kulelerinin menzili her ne kadar yüksek olsa da her atışta ancak bir hedefi vurabildiğinden dolayı, çoklu okçu veya barbar gruplarına yenik düşmesi çok daha kolaydır. Havadan yapılan balon saldırılarında, balonların hareket hızı düşük olduğu için okçu kuleleri balonları hızlı bir şekilde düşürür. Birden fazla balonla okçu kulelerini oyalarken, barbar veya okçu birimleri ile kuleleri yok edebilirsiniz.

Okçu kuleleri, hem yer hem havadan gelen saldırıları hedef alabilme özelliğine sahip olup, top atarın ateş menziline göre daha uzun bir menzile sahiptir..

0 yorum :

Yorum Gönder