Golem

Etiketler: , , , , , , , , ,

GOLEM
Golem, taş yığınından oluşan, öldürülmesi gerçekten zor olan bir birimdir. Saldırılan köyde x-topu varsa birimi meşgul etmek için önden bir adet golem göndermeniz tüm savunmayı meşgul etmek için yeterlidir. Golem, aynı zamanda öldüğü zaman ufak golemilatalar ortaya çıkar ve bunlarda savunmayı meşgul etmeye devam eder.

Savunma Stratejisi
Golemin hasar puanı oldukça yüksek olduğu için, ilk gönderilen asker birimlerinde olma ihtimali yüksektir. Sonrasında pekka ve devler gönderilir. Cehennem kulesi veya x-topu 3. ve 4. seviye olmayan bir köyünüz varsa, elinizden çok fazla birşey gelmez. Savaşın sonu tamamen şansınıza kalmış demektir. Bu gibi saldıralara yenik düşmemek için, x-topunuzu 3. veya 4. seviye yapmaya özen gösteriniz.

Hatırlatma: Golemler çok ağır yaratıklar olduklarından dolayı yaylı tuzaklardan etkilenmezler.

Saldırı Stratejisi
Köyü golemle yıkıp geçmeyi planlıyorsanız, askerinizin yarısını savaşa bıraktıktan sonra golemi savaşa sürmelisiniz. Golem çabuk ölmeyen ve savunmayı çok fazla mesgul eden bir savaşçıdır. Savunma birimleri golem ile oyalanmaya başladığında kalan büyücü, okçu ve babarları göndererek savunma birimlerini yıkabilirsiniz.

Golem, öldüğü zaman ufak golemilatalar ortaya çıkar ve bunlarda savunmayı meşgul etmeye devam eder..

0 yorum :

Yorum Gönder