Altin Madeni Gold Mine

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ALTIN MADENI
Altın madeni, sınırsız yer altı rezervlerinden altın toplar ve oyuncuya depolarına gönderilmesi için biriktirir. Altın madeni üzerinde biriken altınları toplamadığınızda, altın madeninin kapasitesi dolduğu için altın çıkartma işlemi durdurulur.

Üretim hızı ve kapasitesi altın madeninin seviyesine göre değişmekte ve yükselmektedir. Altın madeninde biriken altınları, altın depolarınız dolu ise toplayamazsınız. Bu gibi bir durumda altın madenini yükseltme işlemi başlatırsanız üzerinde biriken altınlar toplanamadığı için kaybolacağını ve geri getirilemeyeceğini unutmayın. Yükseltme işleminde ise maden, altın toplama işlemini durdurur.

Altın madeni, 5. seviyeye ulaştığında artık gem yani yeşil taşla üretimini iki katına çıkarabilirsiniz. Cadılar bayramı, clash of clans oyununun yıl dönümü ve yılbaşı gibi özel günlerde üretimi, 1 haftalığına 2 katına çıkartmak için sadece 1 yeşil taş ile yapabileceğinizi hatırlatırız.

Savunma Stratejisi
Genelde altın madenlerini duvarlar dışına yerleştirmek mantıklıdır. Saldırganlar altın madenlerinin üzerinde biriken ve toplanmayan (depoya aktarılmayan) altınların %50 sini çalabilirler. Birkaç gün boyunca toplanmayan altınları, köyünüzü ziyaret eden saldırganlara çok fazla ganimet vereceğinden, hedef haline gelirsiniz. Mümkün oldukça toplayıcılardaki altınları toplayın, oyuna altın toplamak için her zaman giremiyor olsanız bile kalkanınız olduğu zamanlarda kalkanınız bitmeden, toplayıcılardan altınları toplamayı hedefleyin.

Saldırı Stratejisi
Altın depoları, saldırganlara ganimet yüzdesinden sadece %20 verdiği için, sizinle eş değer köy binası olan bir oyuncuya ganimet olarak en fazla 200.000 vereceğinden depolardan alınabilecek ganimet, 1 milyondan fazla altın varsa belirlidir.

Saldırı esnasında size 100.000 gibi tam sayılardan oluşan bir ganimet veriliyorsa, daha önceden köye saldırı olduğuna dair mezar taşları görüyorsanız çok fazla aktif olmayan bir köydür ve depolardan ziyade altınlar, toplayıcıda demektir. Bu gibi durumlarda toplayıcılara goblin baskını yapmak mantıklıdır. Kupa sizin için önemli değil ise bir kaç adet dev bırakarak savunmayı oyalayabilir, goblinler ile altınları kolayca toplayabilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder