Duvar Kırıcı - Wall Breaker

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Duvar Kırıcı / Wall_Breaker
Duvar yıkıcılar, iskelet görünümlü, kahverengi bir havacı şapka giyer ve sağ göz üzerinde küçük bir yara izi vardır. Büyük bir bomba taşır.

Duvar kırıcı bırakıldıklarında, en yakın duvarı kamikaze tarzı kendisi havaya uçurarak patlatırlar. Favori hedef, duvarlara 40 kat daha fazla hasar verirler.  Koruyucu duvarları olmayan köylerde en yakın birime giderek zarar verirler.

Saldırı Stratejisi
Duvar yıkıcılar, duvarlara 40 kat ciddi hasar verirler ancak genelde okçu kulesi veya top atar ile tek vuruşta öldürülebilirler. Bu durumun önüne geçmek için ve dikkat dağıtmak için öncelikle bir kaç dev gönderilerek savunma meşgul edilebilir, savunma devleri vurmaya başladığında duvar yıkıcılar duvarları kolaylıkla patlatabilir.

Duvar kırıcılar ilk setdeki duvarı kırdıktan sonra diğer etrafı kapalı duvarlara yönelirler. Belirli aralıklarla akıllıca bırakıldığında duvarları kolayca patlatabilir, askerlerinize yol açabilirsiniz.

Favori hedef, duvarlara 40 kat daha fazla hasar verirler. Koruyucu duvarları olmayan köylerde en yakın birime giderek zarar verirler..

0 yorum :

Yorum Gönder