Dev - Giant

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Dev - Giant
Devler, savunmalara büyük zarar verme yeteneğine sahip dev askerlerdir, ancak her dev 5 asker yeri kapladığı için üretimde bazı sıkıntılar yaşanabilir. 5 veya 10 adet dev grubu ciddi bir saldırı için yeterlidir, ancak tek başına kullanmamanızı tavsiye ederiz.

Savunma Stratejisi
Devlerin klan kalesinde bulunması, savunma için iyi bir seçimdir. Tek olumsuz tarafı, devler 5 asker alanı kaplarlar ve bu sebepten dolayı klan kalenizde en fazla 6 dev barındırabilirsiniz. Devler, saldırı anında kaleden çıktıklarında saldırgan birimlere zarar veriler. Enerjileri yüksek olduğu için çabuk ölmez ve oyalayıcı olurlar.

Saldırı Stratejisi
Devlerin enerjileri diğer askerlere oranla ciddi şekilde yüksektir. Savunma birimlerine saldırdıkları için dikkat dağıtmak amacıyla kullanılabilir. Savunma birimi devler ile oyalanırken, ciddi bir okçu veya barbar grubu her şeyi dümdüz edebilir.

Devlerin hareket hızları oldukça düşüktür. Duvarlarda ise çok zaman kaybederler, bu sebepten dolayı duvar kırıcılar ile duvarları yıkmanız ve yol açmanız gerekmektedir. Devler ile sihirbaz kulelerini yıktıktan sonra okçu ve barbarları göndermeniz mantıklı olacaktır.

En popüler saldırı şekli ise devleri gönderdikten sonra arkalarından şifacı göndermektir. Şifacılar, devamlı yaralanan devleri iyileştirdikleri için devler ölümsüzleşirler. Saldırılan köy, hava savunması konusunda zamanında gerekeni yapmamış ise artık %100 yenilmiş demektir.

Devler, savunmalara büyük zarar verme yeteneğine sahip dev askerlerdir, ancak her dev 5 asker yeri kapladığı için üretimde bazı sıkıntılar yaşanabilir..

0 yorum :

Yorum Gönder