Balon - Balloon

Etiketler: , , , , , , , , , ,

BALLOON
Uçan balonların içerisinde normalde yerde kullandığımız duvar kırıcı iskeletlerden vardır, ancak bu sefer intihar etmek için değil bomba bırakmak için oradalar :) Balonların içindeki iskeletler, savunma birimleri üzerine gelip bomba bırakarak patlatır ve yok ederler.

Savunma Stratejisi
Klan kalenizde, balonlar ile bir savunma yaptığınızda bu genel olarak iyi bir seçim olacaktır. Ancak balonlar, okçular için kolay avdır, okçu haricinde barbar, dev ve goblinler gibi askerler, balonlar tarafından kolayca yok edilerek savaşın sonucu, sizin için kazanan taraf haline gelebilir.

Saldırı Stratejisi
Balonlar ile saldırmadan önce okçu kulesi, sihirbaz kulesi ve hava savunması gibi birimlerin yok edilmesi gerekmektedir. Direk balonlarla yapılan saldırılarda çok fazla etkili saldırı yapılamaz ve savaş yenilgiyle sonuçlanabilir.

Ejderhalar balonlara göre çok daha fazla güçlülerdir. Öncelikle birkaç ejderha bırakarak hava savunmalarını oyalayabilir, bu zaman zarfında balonlar ile tüm savunmayı yok edebilirsiniz. Balonların en kötü tarafı, üretim sürelerinin uzun olmasıdır. Sık sık saldırı yapmak gerektiğinde yeşil taşla birimleri hızlandırmak gerekebilir.

Uçan balon tuzaklarına yem olmamak için birkaç dalkavuk önden göndererek tuzak olup olmadığı test edilebilir. Hava savunması güçlü olan köylerde, öfke büyüsü kullanmak ise alternatif bir tercihtir.

Uçan balonların içerisinde normalde yerde kullandığımız duvar kırıcı iskeletlerden vardır. Bu sefer intihar etmek için değil bomba bırakmak için oradalar..

0 yorum :

Yorum Gönder