Cehennem Kulesi Inferno Tower

Etiketler: , , , , , , , , , ,

CEHENNEM KULESI / Inferno Tower
Cehennem kulesi, kalın zırh ile yanan alev püskürtür. Püskürtülen alev, hedefte ne kadar çok kalırsa hasar puanı katlanarak artar ve oyundaki en güçlü birimleri saniyeler içerisinden yok eder. Cehennem kulesi, favori hedefi olmayıp yerdeki ve havadaki tüm birimleri vurabilir. Golem, ehderha ve pekka gibi birimleri çok kısa zamanda öldürebilen cehennem kulesi, x-topu gibi iksir yüklenerek çalışır. Ancak x-topunun aksine normal iksirle değil kara iksir ile çalışır. Kara iksir yüklenmediğinde tıpkı x-topu gibi devre dışı kalır.

Savunma Stratejisi
Cehennem kulesi, okçu, barbar ve goblin gibi askerler ile yoğun saldırıya maruz kalması, çok fazla meşgul kalmasına sebep olmaktadır. Bu sebepten dolayı alan tesirli vuruş yapabilen güçlü bir sihirbaz kulesini, cehennem kulesinin atış menzilinde tutmak mantıklı olacaktır. Söz konusu iki birimin bir arada tutulması, savaşın sonucunu ciddi derecede değiştirebilir.

Saldırı Stratejisi
Cehennem kulesinin en kötü özelliği, tek bir birime ateş edebiliyor olmasıdır. Bunu kendinize avantaj olarak kullanabilir, çoklu küçük asker guruplarını önden göndererek  cehennem kulesinin çok fazla asker ile meşgul edebilirsiniz. Bu zaman zarfında golem, ejderha ve pekka gibi askerleri arka planda tutarak askerlerinizin hayatta daha uzun kalmasını sağlayabilirsiniz.

Birimlerin konumlandırılması stratejik açıdan zor geldiyse, 4 adet 4. seviye yıldırım büyüsü ile cehennem kulesini yok edebilirsiniz. (tabiki 2. bir cehennem kulesi yoksa) Yok edilen cehennem kulesinin ardından rahatlıkla golem, ejderha ve pekka gönderebilirsiniz.

Saldırmadan önce cehennem kulesinin kara iksir ile yüklü olup olmadığını anlamanız x-topuna göre daha belirgin şekilde belli olmaktadır. Kara iksir yüklü olmayan bir cehennem kulesi, siyah ve alevsiz durumdadır.

Golem, ehderha ve pekka gibi birimleri çok kısa zamanda öldürebilen cehennem kulesi, x-topu gibi iksir yüklenerek çalışır..

0 yorum :

Yorum Gönder