Okçu - Archer

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Okçu - Archer
Okçu kızlar, kışla içindeki 2. birimdir. Pembe saç ve keskin gözlü bir kadın olarak tasvir edilir. Kısa, açık yeşil elbise ve pelerin, bir deri kemer ve ekli küçük kesesi bulunur. Atış mesafesi, 1,5 kare alan mesafesi kadar olduğu için barbarlara göre iyilerdir ancak, hasar puanları yarı yarıya azdır.

Savunma Stratejisi
Okçular, klan kalesi içerisinde bekletildiğinde mükemmel bir savunma sağlar. Hem yer hemde havadaki birimleri vurabildiği için, uçan birimleri vurmak açısından baya avantajlıdır.

Saldırı Stratejisi
Okçu kızlar, duvarların arkasındaki 1,5 karelik alan mesafesi kadar uzaklıktaki birimleri vurabilir. Sadece 50 adet okçu ile ilk seviyelerde bir çok köyü %50 veya köy binasını yok ederek yenebilirsiniz. Okçular, belirli bir mesafeden binaları vurabildikleri için her binaya, savunma mesafesi kadar içeriye girmeden 2′şer okçu bırakarak yok edilmesi mümkündür. Özellikle toplayıcılarda bu yöntem kullanılabilir.

Okçu, atış mesafesi, 1,5 kare alan mesafesi kadar olduğu için barbarlara göre iyilerdir ancak, hasar puanları yarı yarıya azdır..

0 yorum :

Yorum Gönder