Barbar - Barbarian

Etiketler: , , , , , , , ,

Barbar - Barbarian
Barbar, öfkeli ve savaşa hazır ifadesi, kısa kesilmiş sarı saçları ve uzun sarı bıyıklı bir adamdır. Deri kemer ve iskoç savaşçı olabileceğini gösteren bir çelik kalkan şeklinde tokalı kemeri vardır. Kahverengi iskoç eteği giyer. Hemde sağ elinde kısa bir kılıç üzerinde bilekliği mevcuttur. Clash of clans oyunundaki ilk savaşçı olup clash of clansı temsil eder.

Savunma Stratejisi
Barbarlar, klan kalesinde tek bir asker yeri kapladıklarından, klan kalesindeki savunma için oldukça iyi bir seçimdir. Köyünüze yapılan saldırının önüne geçemeseler de oyalayıcı etkisi vardır. Saldırgan askere karşı ciddi zaman kaybı oluştururlar.

Saldırı Stratejisi
Barbar, oyundaki ilk savaşçıdır. Kılıç darbesi grup olarak saldırıldığında ciddi hasar verir. Sihirbaz kulesi olan köylerde dağınık gönderilmesi gerekir. İlk seviyeler havan topları karşısında çok güçsüzdür, mümkün olduğunda çabuk yükseltilmesi gereken bir askerdir.

Barbarlar ile saldırırken duvar kırıcı veya pekka ile duvarları yıkmanız önerilir. Zira barbarlar, duvar kırmakta oldukça beceriksizlerdir.

İlk seviyeler havan topları karşısında çok güçsüzdür, mümkün olduğunda çabuk yükseltilmesi gereken bir askerdir..

0 yorum :

Yorum Gönder