Şifacı Healer

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Şifacı / Healer
Şifacı, uçan bir birimdir ve hiçbir birime zarar verme özelliği yoktur. En iyi kabiliyeti sizin, savaştaki askerlerinizi hayatta tutmak için yaralananları iyileştirir. Doğru kullanıldığında birçok savaşı kolayca %100 yenebilirsiniz.

Savunma Stratejisi
Şifacı, klan kalesinde savunma için bekletilirse ve şifacı haricide klanda farklı askerlerde bulunması halinde şifacı, saldırıda klandan kendisiyle beraber çıkan askerleri iyileştirecektir. Klan kalesinde sadece şifacı bulunması halinde şifacı zarar gören binalarınızı ve savunma birimlerinizi iyileştirecektir.

Saldırı Stratejisi
Şifacı, hiçbir zaman savaşta ilk gönderilen asker değildir, ancak göndermeniz için askerlerinizin yaralanmasını beklemek ise yanlıştır. Tavsiye edilen ise bir dev grubunun arkasından göndermektir. Söz konusu dev grubu için tavsiye edilen rakam 12 dir. Hava savunmalarına dikkat edilmesi gerekir. Şifacı, hava savunmaları tarafından kolayca yok edilebilir. Bu gibi durumlar için yedek bir şifacı daha üretebilirsiniz veya aynı anda iki şifacıyı savaşa gönderebilirsiniz.

Şifacılar ile uçan birimleri ve bir başka şifacıyı iyileştiremezsiniz. Savaşta bunları göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Şifacı, uçan bir birimdir. En iyi kabiliyeti sizin, savaştaki askerlerinizi hayatta tutmak için yaralananları iyileştirir..

0 yorum :

Yorum Gönder