Barbar Kral Barbarian King Altar

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Barbar Kral / Barbarian King Altar
Barbar kral, ölümsüz bir askerdir, köyünüzü savunabilir veya savaşa çağırabilirsiniz. Savaşta enerjisi bittiğinde bayılır ve uyuması gerekir. Uyuduğunda hiç bir maliyet gerektirmeden yeniden savaşa gidebilir. Barbar kralın ilk üretimindeki maliyeti 10.000 kara iksirdir, bir kez ürettikten sonra ölümsüz olduğu için artık sadece yükseltmeniz gerekir.

Barbar kral uyurken köyünü savunamaz ve savaşa gidemez. İlk üretimde üretim süresi yoktur ancak, maalesef bir inşaatçıya anlık olarak ihtiyacınız olacak (tıpkı duvarlardaki yükseltme işleminde olduğu gibi). Barbar kralı kara iksir harcayarak seviyesini yükseltebilirsiniz. Yükseltme işlemi için inşaatçıya ihtiyacınız olacaktır.
Savunma Stratejisi
Barbar kralın iki modu vardır. Altar üzerinde uyku modu ve altar etrafında devriye gezmesi. Uyku modunda köyü savunmaz, sadece savaşa gitmek için kullanılabilir durumdadır. Bu mod, köyünüze yapılan saldırılarda barbar krala zarar vererek uyku moduna alınmasına engel olmak içindir.

Diğer devriye modu ise, köyünüze yapılan baskınlarda askerlerle savaşması sağlanır, ancak burada dikkat edilmesi gereken saldırganlar, birkaç asker bırakarak barbar kralın dikkatini çekip köyün dışına kolayca çekebilir ve burada okçu barbar sürüsü ile barbar kralı etkisiz hale getirebilir. Bu duruma engel olacak şekilde altarı gerekli mesafede köyün ortasına yerleştirilmesi gerekmektedir.

Saldırı Stratejisi
Barbar kral çok güçlü asker olsa da klan kalesinden çıkan okçu, barbar veya büyücü sürüsüne çabucak yenik düşer. Saldırı anında mümkünse okçu veya şifacı ile desteklenmesi tavsiye edilir. İlk seviyelerde genelde savaşın sonlarına doğru hızlı bir temizlik için gönderilmesi tavsiye edilir.

Barbar kral, ölümsüz bir askerdir, köyünüzü savunabilir veya savaşa çağırabilirsiniz. Savaşta enerjisi bittiğinde bayılır ve uyuması gerekir

0 yorum :

Yorum Gönder