Clash of Clans Yeni Başlayanlar İçin Yararlı Bilgiler

Etiketler: , , , ,

Clash of Clans Yeni Başlayanlar İçin Yararlı Bilgiler
Fazla Dağınık Yerleşim Yapmayın Aksi Halde Savunmasız Yetersiz Kalacaktır. İmkanınız var ise yerleşim duvarlarla çevrili olması savunmayı güçlendirecektir.
Köy Binası Seviye Atladıkça 25 duvar ve son olarak 8.seviyede 50 duvar alırsınız , duvar sayısına göre stratejik yerleşik yapmanız saldırganların yenilgi almalarına neden olacaktır.
Unutmayın ki bu bir strateji oyunudur saldırı ve savunmada yerleşim çok önemlidir.Sürekli savunmada yenilgi alıyorsanız kesinlikle değişim yapmalısınız.
Oyunda Eşleşme Bul(offline kişiler) ve Goblin Köyleriyle Savaşabiliyorsunuz.Tabi Goblin Köyleriyle Pek Savaşan Yok Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Goblin köyleriyle savaşmak Seviye Puanı ve Elmas(hazine) veriyor. Başarılar Bölümünden Takip Edebilirsiniz.
Oyunun Sol Üst Tarafında Nickinizin Altında Kaçınca Seviyede Olduğunuz Yazmaktadır.
Herşeyde Elması Kullanmayın Aksi Halde Elmas Bittiğinde Satın Almanız Gerekecektir.
Şahsi Tercihim Elması İnşaatcı Kulübesi Alırken Yada Zor Durumda Kullanmanızdır.

Kupa : Oyunun Puan Sayısıdır.Oyunda Seviye Değil Kupa Sırasına Göre Sıralama Yapılır.Oyun Ekranının Sol Alt Kısmından Kupa Resmine Tıkladığınızda En iyi Klanlar ve En iyi oyuncular bölümüne bakabilir sayfanın en aşağısından da sizin klanınızın ve oyuncu sıralamasında kaçıncı olduğuzu gösterir.
Klan : Topluluk Anlamında Kullanılan, Birçok Oyuncunun Bir Arada Birbirinin Kalesine Asker Paylaşımı Yaparak ve Kendi Aralarında Sohbet Edebildiği Ortamdır.
Klan Lideri : Klanı Kuran Kişi , Klandaki Üyeleri Terfi ve Tenzil Ettirebilir , Atabilir . Sloganı ve Klan Ayarlarını Değiştirebilir.
Klan Büyüğü : Klandan Atma ve Terfi Ettirme Yetkisine Sahip Üye Grubudur.
Klan Üyesi: Klana Katılan Üyedir.
Savunma & Saldırı : Genelde Rakibin Geldiği ve Bizim Ona Karşılık Verdiğimiz Duruma Savunma Deriz.Saldırıda Tam Tersi Bizim Rakibe Gittiğimiz Durumdur.
Eşleşme Bul : Eşleşme Bula Tıkladığınız Andan İtibaren Kupa Sayınıza Göre Aşağı Yukarı Rakipler Çıkmaktadır.Seviyesi Yüksek veya Az Olabilir . Bazen Çok Düşük ve Çok Yüksek Rakiplerde Gelebilir. Rakipten Alabileceğiniz Ganimet ve Kupa Sayısı Savaşa Başlamadan da Sol Üst Tarafta Göstermektedir.Eğer %50 Geçemez Yada Ana Binayı Yıkmazsanız Yenilgi İle Savaşı Kaybedersiniz. Savaşı Kaybederseniz sadece kupanız azalır buda savaşa başlarken kaç kupa kaybedeceğiniz -25 vs olarak sol üst tarafta kazanacağınız kupanın altında yazmaktadır.
Kalkan : Kalkan Aktif OLduğu Süre Boyunca Kimse Size Saldırı Yapamaz.Eşleşme Bul veya İntikama Giderek Kalkanı Açabilirsiniz Tekrar Kalkan Devreye Girmesi İçin Ya Saldırı Almanız Gerekir Yada Elmas Karşılığında Kalkan Alarak.Elmas Tabi Ücretli Satın Alınan Birşey Olduğu İçin Her Zaman Tercih Edilmemektedir.
Savaş Günlüğü: Savaş Günlüğünde Neler Var ? Oyuncunun Kaç Askerle Saldığı , Saldırı Sırasında Hangi Askerleri Kullandığı . Kaledeki Askerleri ve Büyü Kullandığını Gösterir. Kaybedilen Kaynaklar ,kazanılan kaybedilen kupa sayısını gösterir. Size Saldıran Rakip Oyuncunun Nasıl Saldırdığını Tekrar Tuşuna Basarak İzleyebilirsiniz.
Size Saldıran Oyuncu Eğer Çevrimdışı ve Kalkanı Yoksa İntikam Savaşı Yapabilirsiniz.
Aklınıza Takılan , Yazmamı İstediğiniz Herhangi Birşey Olursa Yorumlar Kısmına Yazin...

Gelen Aramalar : clash of clans hileleri, clash of clans hile, clash of clans hilesi, clash of clans tas hilesi, clash of clans gem hilesi, clash of clans hile iphone, clans of clash hile, Clash of clans hack Pack V 1 5 4, clash of clans cheats, clash of clans, clash of clans hile indir, clash of clans cheat, clash of clans iphone hileleri, clash of clans hack, clash of clans hile ipad, clash of clans hack pack, clash of clans yeşil taş hilesi, iphonehilesi com, clash of clans iphone hilesi, clash of clans hile nasıl yapılır, clash of clans hilesiclash of clans hilesi, iphone clash of clans hile, clans of clash hileleri, clash of clans altın hilesi, clash of clans yesil tas, clash of clans hile programı, clash of clans hilesi indir, clash of clans asker hilesi, Clash of clans hack Pack V 1 5 4 indir, clash of clans ipuçları, clash of clans gem hilesi, clash of clans hilesi, clash of clans hack, clash of clans cheats, clash of clans iphone hilesi, clash of clans iphone hack, clash of clans iphone cheats,clash of clans cheats,clash of clans hack,clash of clans hilesi,clash of clans iphone cheats,clash of clans iphone hack,clash of clans iphone hilesi

1 yorum :

  1. Adsız dedi ki... :

    yararlı bi yazı olmuş teşekkürler :)

Yorum Gönder