Clash of Clans iPhone iPad Strateji Oyunu

Etiketler: , , ,

Clash Of Clans bu aralar sıklıkla görmeye başladığımız yap işlet devret oyunlarından yani uzun sürede oynanan Facebook oyunlarından bitanesi. Hay Day oyunu gibi çiftlik kurmak yerine bu oyunda daha geniş olarak bir köy kuruyor ve onu geliştirip ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Oyun Türkçe desteği ile açılıyor. Ve ilk girişte bizlere demo yaparak oyunun nasıl oynandığını ve mantığını öğretiyor. Benzer oyunlarda olduğu gibi bu oyunda da Belirli sayıda kullanabileceğiniz altın, Büyü sıvısı ve en değerli olan ve zaman kazandıran elmaz birimleri bulunuyor. Bazı evler veya savaşçılar altın ile yapılırken bazıları ise büyü sıvısı ile yapılıyor. Yani her ikisininde oyunda fazlaca elinizde bulunması gerekiyor.
Birde elmas özelliği yani işin ticari boyutu var. Bu elmaslar evleri veya savaşçıların yapım süresinde beklemeniz gereken zamanı iptal edip hemen o üniteyi yapabilmenize yarar. Belirli bir sayıda oyun bunlardan bir miktar verir. Fakat sınırlı sayıda olduğundan ve çok az kazanıldığından hemen bitiverirler. Ha gerçek hayatta para kullanırım param var arkadaş diyorsanız Apple Store'dan çatır çatır elmas satın alabilirsiniz birkaç dolara :)
,
Oyunun klasik özellikleri dışında savaş bölümleri de mevcut. Köyünüzü korumanız gereken savaşlar ve düşman çadırlarına yaptığınız saldırılar bu savaşlara birer örnek. Oldukça keyifli oluyor bu savaşlar aslında oyunun tuzu biberi olmuş. 
Açıkcası ben oyunu çok beğendim ve tavsiye ediyorum değerli iPhoneOyna'cılar...
Oyunu ÜCRETSİZ indirmek için:

0 yorum :

Yorum Gönder