Clash of Clans ipad Hilesi 2013 indir

Etiketler: , , , , ,

Clash of Clans ipad Hilesi 2013

Geçtiğimiz yaz bir Clash of Clans incelemesi yazmıştım.Fakat oyun o günden bugüne bir hayli güncelleme aldı ve yeni özelliklere sahip oldu. Bu yüzden o inceleme güncelliğini ve işlevini yitirdi. Clash of Clans‘ın iOS dünyasında popülerliği çok fazla artınca, ben de oyuna yeni başlayanlar ve bir süredir oyunu oynayanlar için tecübelerimden yararlanarak detaylı bir yazı yazmak istedim .Gelebilecek soruları ve merak edilenleri az buz bildiğim için de soru-cevap şeklinde başlamak istiyorum.
Köyüme gelen saldırılarda sürekli kupa kaybediyorum, saldırılarda kupa kaybetmememin bir yolu var mı?
İlk öncellikle köy binanızı mutlaka köyün ortasında tutun, eğer düşman köy binanızı yıkarsa direkt olarak savaşı kazanır ve kupa kaybedersiniz. Benim burdaki size önerim köyünüzü kurarken kurlumunu köy binası merkezli tutun ve etrafını surlar ile çerçeveleyin. Ardından savunma binalarınıda bunun etrafına kurun. Bu sayede savaşı ve kupalarınızı kaybetme şansınız düşecektir. Size örnek olarak aşağıdaki ekran görüntüsünde kendi köyümün dizilimini göstermek istiyorum. Köyünüzü kurarken benimkine benzer bir sistem yapabilirsiniz.

clan of clash hile, clans of clans hilesi, clans of clash hileleri, clash of clans altın hilesi, clash of clans cheat, clash of clans cheats, clash of clans gem hilesi, clash of clans hack, clash of clans hack pack, Clash of clans hack Pack yeni, Clash of clans Hacker Setup exe, clash of clans hile, clash of clans hile 2013, clash of clans hile indir, clash of clans hile ipad, clash of clans hile iphone, clash of clans hile nasıl yapılır, clash of clans hileleri, clash of clans hilesi, clash of clans indir, clash of clans iphone hileleri, clash of clans iphone hilesi, clash of clans tas hilesi, clash of clans yeşil taş hilesi, iphonehilesi indir, 

1 yorum :

  1. Unknown dedi ki... :

    Hilemi bu salak !

Yorum Gönder